PRESENTACIÓ DEL RECORREGUT DE LA DIADA D’ENGUANY

El president de l’AMI, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar) ha participat a la presentació dels actes de la Diada d’enguany, que ha tingut lloc avui dimarts, 26 de juliol al fossar de les moreres, a Barcelona. Es tracta de la segona roda de premsa en relació amb l’11 de setembre d’enguany. La presentació ha anat a càrrec de la presidenta de l’ANCDolors Feliu, i la coordinadora de mobilització de l’entitat, Ester Güell, i també ha comptat amb la participació de Montse Ortiz, vocal d’Òmnium Cultural.

Durant la presentació, s’ha donat a conèixer el recorregut de la manifestació, que començarà a l’avinguda del Paral·lel i acabarà a l’avinguda Marquès d’Argentera, davant de l’Estació de França. Gaseni ha afirmat que “ Des de l’AMI farem un esforç per remarcar el caràcter especial d’aquest 11 de setembre, quan es compleixen 5 anys de l’1 d’octubre”. El president de l’AMI també ha remarcat que “L’Estat espanyol té molt clar on ens pot fer mal: amb la desmobilització i amb la divisió. Per això, ara més que mai, hem de fer l’esforç d’omplir els carrers de Barcelona”.

Comparteix aquesta informació