Presentació de l’acte unitari per commemorar el 5è aniversari de l’1-O

Ahir dimecres, 27 de juliol, es va presentar a Barcelona l’acte que commemorarà el 5è aniversari de l’1-O i que posarà el valor el seu esperit. Es tracta d’una convocatòria unitària que arrenca amb Consell per la República, Assemblea Nacional Catalana, Associació de Municipis per la Independència, Òmnium Cultural, La Intersindical i Cambra de Comerç i que està oberta a altres entitats, associacions i partits polítics.

Les entitats promotores proposen un acte el mateix dia 1 d’octubre, en un lloc cèntric de Barcelona, multitudinari i que visualitzi la unitat i la força del moviment independentista català. Per part de l’AMI, va assistir-hi el president Jordi Gaseni qui va recordar que ‘fa 5 anys ens vam abraçar per avançar cap a la llibertat’ i va afegir que ‘ara volem una altra oportunitat, fent pinya i amb unitat d’acció’.

Les diferents entitats promotores treballaran ara per sumar suports i també per definir el format i estructura de l’acte.

Comparteix aquesta informació