L’AMI presentarà recurs de cassació contra la sentència del TSJC sobre l’adhesió de l’Ajuntament de Reus

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha anunciat aquest matí que presentarà un recurs de cassació contra la sentència del TSJC sobre l’adhesió de l’Ajuntament de Reus a l’entitat sobiranista. Així ho ha fet saber després d’assistir a una reunió amb l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, a l’Ajuntament d’aquesta ciutat, una trobada que s’emmarca en la ronda de contactes habitual de l’entitat després d’unes eleccions municipals. Hi ha assistit el president i vicepresident de l’AMI, Josep M. Cervera i Jordi Gaseni, i el Secretari, Jordi Molinera.

D’aquesta manera, l’AMI ha decidit anar a l’una amb l’Ajuntament de Reus, després que aquest també anunciés que presentaria recurs contra la sentència. El president de l’AMI, Josep M. Cervera, ha denunciat una vegada més que “la justícia es dedica a fer política” i ha explicat que la sentència del TSJC té pocs arguments jurídics “i molts de polítics”. Cervera ha assegurat que és una sentència “que vol il·legalitzar l’AMI de facto, quan està registrada legalment i els estatuts van tenir el vistiplau en el seu moment”. El president de l’AMI ha volgut deixar clar que “la inseguretat jurídica que patim” no afecta només a l’AMI com a entitat “sinó que afecta cada un de nosaltres”. Pel que fa al recurs de cassació que presentarà l’AMI, Cervera ha dit que si fa falta “arribarem als tribunals europeus”.

Pel que fa a la visita a l’alcalde de Tarragona, Cervera ha volgut recordar que “ha sigut la primera vegada que ens reben en aquest ajuntament” i, a part de valorar-la positivament, ha assegurat que la intenció de la visita és la “d’establir sinergies”.

Comparteix aquesta informació