Neus Lloveras: “Volem un Sí per acabar amb les amenaces”

Neus tarraco

La presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras ha dit apel·lat aquest dijous a Tarragona a votar «Sí» en el referèndum d’independència de l’1 d’octubre. «No volem més amenaces. Volem llibertat» ha dit Lloveras davant una Tarraco Arena plena a vessar en l’acte d’inici de campanya unitària pel Sí. La màxima responsable de l’AMI ha apel·lat a sumar «la força de milers de vots» per poder viure en un nou estat que no sigui demofòbic i que no es querelli contra més de 700 alcaldes, mesa del Parlament o Govern. En l’acte – on molta gent no ha pogut accedir a l’haver-se completat l’aforament- també hi han intervingut el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, el vicepresident, Oriol Junqueras i els presidents de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Jordi Sánchez i d’Òmnium Cultural (ÒC), Jordi Cuixart i Marta Pascal (PdeCAT), Marta Rovira (ERC), Quim Arrufat (CUP), Antoni Castellà (Demòcrates) i Magda Casamitjana (MÉS).

Comparteix aquesta informació