Citació d’alcaldes per part de la Fiscalia de l’Estat per signar un decret polític de suport al Referèndum

Aquest dimarts començaran a declarar alguns dels més de 700 alcaldes que el Fiscal General de l’Estat ha ordenat que siguin citats a declarar a les fiscalies provincials per firmar un decret de suport polític al referèndum d’independència de l’1 d’octubre. Després de l’aprovació de la Llei del Referèndum per part del Parlament i de la signatura del Decret de convocatòria per part del Govern, el món municipal va visualitzar el seu suport mitjançant la signatura d’aquest document de compromís amb una cita amb les urnes que ha de donar veu als ciutadans per decidir el futur polític de Catalunya.

Llistat de citacions d’alcaldes (Actualització. 26 de setembre. 13 h)

Comparteix aquesta informació