La Diputació de Barcelona s’adhereix a l’Associació de Municipis per la Independència

El Ple de la Diputació de Barcelona que ha aprovat l'ingrés a l'AMI
La Diputació de Barcelona ha aprovat l’ingrés a l’AMI amb una majoria absoluta de 26 vots a favor

La Diputació de Barcelona ha aprovat avui la seva adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) gràcies als 26 vots a favor dels diputats de Convergència Democràtica (CDC), Esquerra Republicana (ERC) i la Candidatura d’Unitat Popular (CUP), amb els quals s’ha aconseguit la majoria absoluta. En contra, hi han votat els 10 diputats del Partit dels Socialistes (PSC), els 3 del Partit Popular (PP) i els 3 de Ciutadans, mentre que s’hi han abstingut els 2 diputats d’Unió (UDC) i els 7 d’Entesa pel Progrés Municipal (ICV i BeC).

Al debat i la votació de la moció d’ingrés a l’AMI, que s’ha dut el terme en el ple que s’ha celebrat aquest matí, hi ha han assistit com a convidats l’alcalde de Girona i president de l’AMI, Carles Puigdemont, i l’alcalde d’Arenys de Munt i secretari general de l’AMI, Joan Rabasseda, que s’han mostrat molt satisfets per la nova incorporació.

Entre els associats a l’AMI ja figuraven les diputacions de Girona i Lleida. Demà se celebrarà un ple a la Diputació de Tarragona on també es debatrà la seva incorporació.

Comparteix aquesta informació