Les Terres de l’Ebre fan un pas endavant per l’èxit del ‘Signa un vot’

Alcaldes i regidors de les Terres de l'Ebre, amb activistes de l'ANC, a Tortosa

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), i  l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) continuen unint forces per l’èxit de la campanya ‘Signa un vot per la Independència‘. Així ho han anunciat avui  l’alcalde de Tortosa, Ferran Bel, el regidor de l’Ajuntament de Deltebre, Gervasi Aspa, l’alcalde de Flix, Marc Mur i el membre del Secretariat Nacional de l’ANC a les Terres de l’Ebre, Marcel Guiu, en un acte conjunt celebrat a l’Ajuntament de Tortosa. En el torn de parlaments, l’alcalde Ferran Bel s’ha adreçat a aquells que ja han signat: “Faig una crida perquè portin una, dues o tres persones aquest cap de setmana perquè signin.” L’alcalde Marc Mur, per la seva banda, s’ha mostrat “convençut que els ajuntaments acabarem jugant un paper molt important en aquest procés. Som la crossa que ha de donar encara més força a la societat civil”.  Per al regidor Gervasi Aspa, “l’objectiu d’aquesta campanya és donar veu a la nostra societat per saber quin país volem”. Marcel Guiu ha estat l’últim en intervenir: “Anem a posar un centenar de punts de signatura a totes les Terres de l’Ebre.”

Comparteix aquesta informació