Nuet rep l’escalf del sobiranisme en la seva declaració al TSJC

nuet

Suport de les entitats sobiranistes al secretari tercer de la Mesa del Parlament, Joan Josep Nuet que aquest dilluns ha declarat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en qualitat d’investigat per haver permès amb el seu vot favorable debatre sobre el procés polític que viu Catalunya. Les presidències de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), l’Associació Catalana de Municipis (ACM), l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural (ÒC) han esperat la comitiva que havia sortit del Parlament per acompanyar Nuet fins a les portes del Palau de Justícia on ha estat rebut amb crits de «votarem» o «no tenim por». La comitiva, a més de Nuet, l’encapçalaven el president i el vicepresident de la Generalitat, Carles Puigdemont i Oriol Junqueras; la presidenta del Parlament, Carme Forcadell i Anna Simó, Lluís Corominas i Ramona Barrufet, membres de la mesa de la cambra Catalana investigats pels mateixos fets.

La presidenta de l’AMI, Neus Lloveras, assegurava a la sortida de la declaració de Nuet que l’AMI estarà al costat de tots aquelles càrrecs que siguin encausats pel procés polític que viu Catalunya. També ha lamentat el canvi d’actitud de la presidència del TSJC. Aquest dilluns s’ha impedit a la mesa del Parlament accedir a les escales del Palau de Justícia. Per Lloveras, aquesta actitud és «una evolució negativa» que mostra que, un cop coneguda la data i la pregunta, el procés d’autodeterminació encara recta final.

Comparteix aquesta informació