L’AMI creu que la cimera visualitza el consens que té la celebració d’un referèndum d’independència

Parlament catalunya

La presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, ha participat aquest divendres, 23 de desembre, a la reunió convocada pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont, per impulsar la creació del Pacte Nacional per al Referèndum. Al finalitzar la reunió, Neus Lloveras s’ha mostrat convençuda que la trobada ha evidenciat que la proposta de celebració d’un referèndum d’independència és avui «més forta que mai» i que aquesta compta “amb un ampli suport”.

A l’entrada de la cimera, els representants de l’AMI, conjuntament amb l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium Cultural (ÒC), ja havien manifestat que les entitats sobiranistes es posen “a disposició del president Puigdemont per tirar endavant la celebració d’un referèndum, sigui o no pactat amb l’Estat espanyol”. En aquesta trobada hi han estat convocats agents polítics, econòmics, socials i institucional, que han analitzat la situació política i social que ha de permetre la convocatòria d’un referèndum. La reunió s’ha fet al Parlament de Catalunya.

Comparteix aquesta informació