‘Ara és l’hora’ omplirà el Sant Jordi el 24-A amb l’acte “Tornen les urnes, tornem al carrer!”

24A_cartell-urnesLa campanya unitària ‘Ara és l’hora’, encapçalada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), durà a terme el proper divendres 24 d’abril a les 8 del vespre un gran acte al Palau Sant Jordi de Barcelona. Aquesta nova mobilització es farà just un mes abans de les eleccions municipals i té com a lema “Tornen les urnes, tornem al carrer!”.

L’objectiu és reivindicar la feina a fer per tal de guanyar les eleccions plebiscitàries del 27 de setembre, posant especial èmfasi a les municipals del 24 de maig, que han de servir per reforçar el procés cap a la independència des dels ajuntaments.

L’acte, que ha de donar un nou impuls de cara als mesos determinants que afronta el país, comptarà amb actuacions i les intervencions dels representats de les entitats, entre d’altres.

Per tal d’assegurar que s’ocuparan les més de 16.000 places del Palau Sant Jordi, ‘Ara és l’hora‘ habilitarà a partir d’aquest dilluns un sistema d’inscripció i reserva d’invitacions per internet. Des de diversos punts del territori ja ha començat la reserva d’autocars per poder assistir a l’acte.

Comparteix aquesta informació