L’AMI valora la participació del 9N i considera que és un aval democràtic excel·lent

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal ha valorat molt positivament la participació ciutadana del 9N que considera “és un aval democràtic excel·lent aconseguit gràcies a la gran participació ciutadana que novament ha dit al món que desitja la seva llibertat”.

El president de l’AMI ha afirmat que “aquest és un pas més en el procés i avui s’inicia una nova etapa on cal seguir treballant per aconseguir la independència del nostre país. A partir de demà seguirem en aquest camí per aconseguir l’objectiu final tot i que alguns no vulguin reconèixer l’èxit brutal d’aquesta jornada”. Vila d’Abadal ha afegit que “avui els catalans han parlat a les urnes de forma cívica i pacífica i el món s’ha adonat del que és Catalunya, i especialment dels seus ciutadans, tot un exemple que de ben segur s’envejarà a molts indrets del món”.

Finalment el president de l’AMI ha manifestat que “cal felicitar als 40.000 voluntaris que han treballat per aconseguir que aquesta jornada hagi estat un èxit total i també a tot el món municipal, funcionaris voluntaris i alcaldes, per la seva implicació en el procés”.

Comparteix aquesta informació