Els alcaldes de l’AMI mostren suport incondicional per la consulta del 9N al president de la Generalitat

Els responsables d'Òmnium, l'AMI i l'ANC, amb el president i la vicepresidenta de la Generalitat

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i batlle de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, acompanyat dels alcaldes Josep M. Roigé (Balaguer), Carles Puigdemont (Girona), Josep M. Cervera (el Port de la Selva), Josep Andreu (Montblanc) i Josep Anglada (Vidrà), han manifestat al president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el suport del món municipal per celebrar la consulta del 9 de novembre.

Els alcaldes de l’AMI han participat en la recepció que ha celebrat aquesta tarda el president de la Generalitat i la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, amb els màxims representants de les entitats organitzadores de l’acte de mobilització de la V, Carme Forcadell, presidenta de l’ANC, i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural.
En acabar, el president de l’AMI ha demanat “unitat a tots els agents relacionats amb el dret a decidir per a què el procés continuï” i ha refermat “la voluntat del moviment municipalista a seguir donant suport al president de la Generalitat en aquesta tasca”.

En la celebració d’aquesta diada commemorativa dels 300 anys, l’AMI va demanar a tots els ajuntaments catalans que el vespre del dia 10 o el matí de l’11 de setembre celebressin concentracions a la plaça de la vila de cada localitat en suport al procés sobiranista, convidant les entitats i associacions favorables al Dret a Decidir. La resposta ha estat aclaparadora i així ha succeït en la major part dels 697 municipis adscrits a l’AMI. Alguns han recollit testimonis gràfics i es poden veure en aquest mapa de Catalunya

Els alcaldes de Balaguer, Vic, Girona, el Port de la Selva, Vidrà i Montblanc, a la Generalitat
Comparteix aquesta informació