Els ajuntaments del Bages, el Berguedà i el Solsonès se sumen a la campanya ‘Signa un vot’

Els alcaldes David Rodríguez i David Saldoni, amb Antoni Cornudella i Marcel·lí Corominas, d'ANC

El món municipal del Bages, el Berguedà i el Solsonès participarà activament en la campanya ‘Signa un vot per la independència‘, promoguda per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), per arribar amb més força a tota aquella gent que vol exercir el Dret Fonamental de Petició. Ho farà novament sumant-se a una acció de recollida intensiva d’instàncies el cap de setmana del 22 i 23 de març, en el qual es posarà a disposició dels ciutadans desenes de punts de recollida de forma simultània a les tres comarques.

Així ho han anunciat aquest dijous al vespre els alcaldes de Solsona i Sallent, David Rodríguez i David Saldoni, respectivament, com a representants del grup mixt de l’AMI i l’ANC a les comarques centrals, i els membres de l’ANC en aquest territori Antoni Cornudella i Marcel·lí Corominas, en una reunió de coordinació que ha tingut lloc al consistori solsoní. Els acords es presentaran a Manresa la propera setmana amb la participació d’una àmplia representació de batlles de les tres comarques a fi que es visualitzi encara més la unió de forces dels ens municipals per la causa. Serà el proper dimecres, 19 de març, a les 11.30h a l’Ajuntament de Manresa.

Per a l’alcalde de Solsona, “cal una donar empenta més a la campanya amb la implicació dels ajuntaments i incentivar la participació ciutadana a aquesta iniciativa pel dret de petició”. El batlle de Sallent destaca que l’objectiu és demostrar al conjunt de la ciutadania que “el moviment civil i les institucions del país estan al davant, perquè aquest gran repte que ens plantegem com a país l’hem de fer sumant totes les energies i il·lusions del conjunt de la gent”. Pràcticament tots els ajuntaments del Bages, Berguedà i Solsonès estan disposats a cedir instal·lacions municipals per intensificar la recollida de vots.

Comparteix aquesta informació