L’exposició de l’AMI, a Riudellots i Amer, en els actes de la Diada 2022

 

 

 

 

 

 

Les poblacions de Riudellots de la Selva i Amer han acollit l’exposició dels 10 anys de l’AMI als seus respectius actes amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. A Riudellots de la Selva, l’acte commemoratiu ha tingut lloc dissabte, 10 de setembre, davant de l’ajuntament, presidit per l’alcaldessa, Montserrat Roura. L’acte ha comptat amb la participació de la vocal de l’executiva de l’AMI, Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar), que ha explicat que l’exposició fa un recorregut per la història de l’entitat i que ‘ens ofereix la possibilitat d’anar als pobles i ciutats i tenir present el que s’ha fet fins ara’. També ha explicat les sobiranies locals, un concepte que aplega molts punts de vista, com el social, energètic, alimentari, fiscal… i que passa per “l’empoderament dels pobles i ciutats per a la presa de decisions des de la base dels municipis”.

 

 

 

 

 

 

A Amer, l’alcaldessa Rosa Vila ha presidit els actes de la Diada Nacional, que han tingut lloc a la plaça de la vila, el diumenge, 11 de setembre, al matí. Després de la baixada del gengants, els assistents han pogut veure l’exposició a la porxada de l’ajuntament, just després dels parlaments oficials, en què Vila ha agraït a l’AMI que l’exposició s’hagi pogut instal·lar al poble.

L’exposició ja s’ha pogut veure al Port de la Selva, Sant Julià de Ramis, Palamós, Llívia, Vilassar de Dalt, les Franqueses del Vallès, Arenys de Mar i Montblanc, i continua la itinerància per tot el territori català.

Comparteix aquesta informació