ÈXIT DE LA DIADA D’ENGUANY, A LES PORTES DEL CINQUÈ ANIVERSARI DEL REFERÈNDUM

Sota el lema “Tornem-hi per vèncer”, la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’AMI, ha demostrat de nou la força de l’independentisme, a les portes de la celebració del cinquè aniversari de l’1 d’octubre. La manifestació s’ha iniciat a l’avinguda del Paral·lel, ha recorregut l’avinguda Marquès d’Argentera i ha finalitzat a l’estació de França.

Un cop finalitzada la marxa a l’estació de França han tingut lloc els diferents parlaments, amb la participació de Jordi Pessarodona i Dolors Feliu, vicepresident i presidenta de l’ANC respectivament, Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural, i del president de l’AMI, Jordi Gaseni.

Durant els parlaments, el president de l’AMI ha expressat: “Fem-ho de forma coordinada i dissenyem cada pas, que el que hem fet fins avui ens serveixi, que aquests darrers cinc anys de l’independentisme hagin estat útils. Depèn de tots naltros.” També ha explicat que “cada època té les seves amenaces i cada vegada les hem superat. Hem de recomposar-nos i refer-nos de la repressió i de les retallades de drets i llibertats. Ho vam tenir a tocar. Res del que hem fer serà debades.” Finalment, també ha expressat que “continuarem reivindicant els drets nacionals propis per la via pacífica” i que “el món local és i serà una xarxa territorial decisiva en l’estratègia nacional”.

En representació de l’AMI també hi han assistit Eduard Rovira, vicepresident de l’AMI i alcalde de Torredembarra, Isidre Sierra, secretari general de l’AMI i alcalde de Sant Climent de Llobregat i Tònia Vila, vocal i regidora d’Arenys de Munt.

Comparteix aquesta informació