TROBADA DE L’AMI AMB LA PRESIDENTA DEL PARLAMENT, LAURA BORRÀS

Avui dijous, 14 d’octubre, la Comissió Executiva de l’AMI s’ha reunit amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs. Per part de l’AMI, hi ha assistit el president, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), la vicepresidenta primera, Sònia Gràcia (Fornells de la Selva), el vicepresident tercer, Jordi Molinera (Altafula) la vocal Tònia Vila (Arenys de Munt), la vocal Sònia Tena (Les Franqueses del Vallès) i el vocal Antoni Villas (Juneda). Es tracta de la primera trobada institucional amb la presidenta del Parlament després del nomenament de la nova executiva de l’AMI, escollida a l’assemblea general celebrada a Tarragona el 4 de juny.

La resta de membres de la comissió executiva son: Ramon Vancells (Monistrol de Calders), vicepresident segon; Isidre Sierra (Sant Climent de Llobregat), secretari; Elisabet Lizaso (Camarasa), tresorera; Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar), vocal.

Comparteix aquesta informació