MANIFEST DE L’AMI EN MOTIU DEL QUART ANIVERSARI DE L’1 D’OCTUBRE

1 D’OCTUBRE DE 2021

Si mirem enrere i ens situem en aquell 1 d’octubre de 2017, visualitzem quatre anys de resistència, quatre anys que ens han fet més forts arran de la repressió que hem patit i que hem afrontat junts. Hem plantat cara a l’estat espanyol i hem defensat i acompanyat els centenars i centenars de represaliats en aquesta macro-causa contra l’independentisme.

Vam fer possible la celebració de l’1 d’octubre, contra totes les circumstàncies i contra un estat ferotge que només es va creure capaç d’aturar-nos amb una gran violència. Entre tots vam fer que triomfés la democràcia i que les urnes s’omplissin de vots, uns vots que, no hem d’oblidar, ens mostraven clarament la voluntat dels catalans i catalanes: la construcció un nou estat dins l’Europa del segle XXI. Ho tenim molt present i aquest és clarament el nostre objectiu.

En els darrers 4 anys hem acompanyat els presos polítics i socials, els exiliats, els electes locals i els centenars de persones anònimes que tenen causes obertes. Els hem acompanyat i amb la nostra presència, sovint multitudinària, hem visualitzat a tot el món la seva causa, la nostra causa. No hem defallit en aquesta tasca però també hem mantingut la flama encesa de la lluita i construcció de la República Catalana. Des de pobles i ciutats de Catalunya mantenim vius i latents els nostres principis, units i organitzats. Aquesta FORÇA és el valor més gran que tenim i l’hem de preservar perquè sabem que és el que fa més por a l’estat espanyol.

Treballem per fer més gran encara l’espai independentista perquè és la base sobre la qual reposaran el pilars de la nostra República, una República amb valors democràtics i on les persones podrem ser lliures. Un país que promourà la defensa dels drets fonamentals i on es respectaran les llibertats personals i col·lectives de tots els que en vulguem formar part.

Comptem amb tots vosaltres per continuar en aquest camí, amb tots els que vau fer possible la celebració de l’1 d’octubre del 2017, amb tots els que ens heu acompanyat en aquests 4 anys difícils de resistència i també amb tots aquells que veieu en el nostre projecte un espai per viure millor, en una societat més justa i democràtica.

L’1 d’octubre és la data on celebrem el triomf de la democràcia, la victòria d’un poble que vol ser lliure i ho serà. Perquè entre tots ho farem possible.

VISCA CATALUNYA LLIURE!

Podeu descarregar-vos el manifest aquí.

Comparteix aquesta informació