L’AMI ES REUNEIX AMB LA DIPUTACIÓ DE LLEIDA

Avui dimecres, 8 de setembre, ha tingut lloc una trobada de l’AMI amb la Diputació de Lleida, en el marc de la ronda de trobades institucionals que l’AMI està duent a terme d’ençà de la presa de possessió de la nova executiva. A la reunió hi ha assistit el president de l’AMI, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar) i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn. Per part de l’AMI, també hi han assistit la tresorera de l’AMI, Elisabet Lizaso (Camarasa) i el vocal Antoni Villas (Juneda). Per part de la Diputació de Lleida, també hi han estat presents el vicepresident Jordi Latorre (Torrefarrera) i la diputada Mercè Carulla.

A la reunió s’han tractat diversos temes i ambdues entitats s’han emplaçat a treballar conjuntament en els àmbits de confluència. La Diputació de Lleida forma part de l’AMI des del febrer de 2013.

Comparteix aquesta informació