L’AMI ACOMPANYA L’ALCALDE DE NARCÍS FAJULA, CRIDAT A DECLARAR PER UNA PANCARTA

Avui dijous, 10 de setembre, el president de l’AMI, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), la vicepresidenta, Sònia Gràcia (Fornells de la Selva) i la vocal, Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar) han acompanyat l’alcalde de Sarrià de Ter, Narcís Fajula, que declarava als jutjats de Girona per una pancarta. L’alcalde s’enfronta a una possible sentència d’inhabilitació durant un any i una multa econòmica per defensar la llibertat d’expressió.

El president de l’AMI, Jordi Gaseni, ha explicat que “una democràcia no pot exercir aquesta repressió contra els alcaldes i alcaldesses per una pancarta” i ha mostrat tot el recolzament de l’entitat davant la tensió que la justícia de l’Estat espanyol està fent sobre els alcaldes i alcaldesses catalans independentistes.

Comparteix aquesta informació