ÈXIT DE PARTICIPACIÓ A LA MANIFESTACIÓ DE LA DIADA NACIONAL DE CATALUNYA 2021

 

Sota el lema “Lluitem i guanyem la independència”, la manifestació organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport d’Òmnium Cultural i l’AMI, ha estat un èxit de participació, demostrant la força de l’independentisme. La manifestació s’ha iniciat a Plaça Urquinaona i ha finalitzat a l’estació de França, on s’ha dut a terme l’acte central i els parlaments.

Durant els parlaments, el president de l’AMI, Jordi Gaseni, ha explicat que “volem volar sols, hi tenim tot el dret” i que “ens hem de moure tots i totes a la vegada: entitats de la societat civil, partits, món municipal, empreses, tots a una”. Gaseni també ha declarat que “l’estat espanyol voldria tenir-nos adormits i que ens oblidessim de tots aquests anys de lluita. Hem de redissenyar el present i els dies que vindran, no hi ha cap altra forma que fer la Independència des de la unitat civil i l’entesa política.”

Comparteix aquesta informació