TROBADA DE L’AMI AMB L’ANC

Ahir dilluns, 19 de juliol, l’AMI i l’ANC van mantenir una trobada, amb l’objectiu de treballar conjuntament en els àmbits que atenyen als objectius comuns d’ambdues entitats i a seguir sumant esforços per assolir la independència de Catalunya. La reunió forma part de la ronda de trobades institucionals que està fent la nova executiva de l’AMI, que va prendre possessió el passat 4 de juny a l’assemblea general de l’entitat celebrada a Tarragona.

Per part de l’ANC, hi van assistir la presidenta, Elisenda Paluzie, la responsable de territori, Esther Güell, el responsable de “Fem república”, Aleix Andreu, i el responsable d’incidència política, Martí Claret. I per part de l’AMI, hi varen assistir el president, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), la vicepresidenta primera, Sònia Gràcia (Fornells de la Selva), el vicepresident tercer, Jordi Molinera (Altafulla), el vocal Antoni Villas (Juneda) i la vocal Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar).

Comparteix aquesta informació