LA NOVA EXECUTIVA DE L’AMI ES REUNEIX AMB EL PRESIDENT DE LA GENERALITAT

Avui dijous, 15 de juliol, una representació de l’executiva de l’AMI, restringida per mesures Covid però equitativa en partits i gènere, s’han reunit amb el president de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, i la consellera de la presidència, Laura Vilagrà. Per part de l’AMI, a la reunió hi han assistit: el president de l’AMI, Jordi Gaseni (L’Ametlla de Mar), la vicepresidenta primera, Sònia Gràcia (Fornells de la Selva), la vocal Cristina Mundet (Vilobí d’Onyar) i el vocal Antoni Villas (Juneda). Es tracta de la primera trobada institucional amb el president de la Generalitat després del nomenament de la nova executiva de l’AMI, escollida a l’assemblea general celebrada a Tarragona el passat 4 de juny. En paraules del president, Jordi Gaseni, la reunió ha servit per ‘oferir-nos i fer que l’AMI, la Generalitat i la resta d’actors de l’idependentisme treballi conjuntament per assolir els nostres objectius, com son l’amnistia i l’autodeterminació.’

Durant la trobada s’han tractat diversos temes, posant especial incís en la preocupació dels alcaldes i alcaldesses per l’actual crisi sanitària provocada per la Covid19.

La resta de membres de la comissió executiva son: Ramon Vancells (Monistrol de Calders), vicepresident segon; Jordi Molinera (Altafulla), vicepresident tercer; Isidre Sierra (Sant Climent de Llobregat), secretari; Elisabet Lizaso (Camarasa), tresorera; Tònia Vila (reg. Arenys de Munt), vocal; Sònia Tena (reg. Les Franqueses del Vallès), vocal.

Comparteix aquesta informació