EL PRESIDENT DE L’AMI HA ACOMPANYAT ELS PRESOS POLÍTICS, QUE HAN SORTIT AVUI EN LLIBERTAT

El president de l’AMI, Jordi Gaseni, ha estat present en el moment en què els presos polítics Oriol Junqueras, Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, han sortit en llibertat de la presó de Lledoners. En paraules de Gaseni, “hem volgut estar al seu costat, finalment ja estan en llibertat. Però aquí no s’acaba la feina: tenim exiliats i exiliades i milers de persones represaliades, per tant, des dels municipis, seguirem lluitant contra la repressió, treballant per l’amnistia i per assolir la república catalana”. Recordem que Dolors Bassa també ha sortit de la presó de Puig de les Basses a Figueres i Carme Forcadell, ha sortit de la presó de Wad-Ras, a Barcelona.

 

 

 

Comparteix aquesta informació