TROBADA DE L’AMI AMB LA NOVA PRESIDÈNCIA DE SÚMATE

El president de l’AMI, Josep M Cervera, i el vicepresident primer, Jordi Gaseni, s’han reunit avui, de forma telemàtica, amb el president de Súmate, Manuel Bueno, el vicepresident, Rafael Sánchez i el secretari d’acció territorial i tresorer de l’entitat, Jordi Céspedes, representants de la nova junta directiva de Súmate, renovació que es va produir a l’assemblea de l’entitat, celebrada el passat 4 d’abril. Es tracta del primer contacte entre les dues entitats després del canvi de president i de junta.

Súmate i l’AMI sempre han col·laborat conjuntament i han compartit objectius en el camí cap a la independència de Catalunya. Ambdues entitats s’han emplaçat a continuar treballant junts, de forma transversal i destacant la importància del món local i el territori en el camí cap a la República catalana.

Comparteix aquesta informació