L’AMI participa en l’acte de reivindicació de l’1 d’Octubre amb entitats, associacions i partits

 

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha participat avui en l’acte organitzat per Òmnium Cultural per reivindicar el referèndum i denunciar la brutalitat policial i dels poders de l’Estat, just el dia que es compleixen tres anys de la votació. L’acte ha comptat amb nombroses entitats, associacions, representants de partits així com el president, Quim Torra, per mostrar una imatge transversal del sobiranisme.

Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar i vicepresident de l’AMI, ha representat l’entitat municipal en l’acte que s’ha fet davant de l’institut Pau Clarís de Barcelona. Gaseni ha dit que constatat que el compromís del món municipal amb la República Catalana és el mateix que el de l’1 d’octubre de 2017.

Comparteix aquesta informació