L’AMI acompanya el president Torra a declarar per la segona causa oberta per la pancarta del balcó de la Generalitat

 

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha tornat a declarar avui davant el TSJC, per la segona causa oberta del president per la pancarta penjada al balcó del Palau de la Generalitat, en aquest cas per una denúncia de l’entitat Impulso Ciudadano. L’Associació de Municipis per la Independència (AMI), representada pel vicepresident, Jordi Gaseni, hi ha sigut per poder-li donar tot el suport del món municipal sobiranista.

El president Torra s’ha acollit al seu dret de no declarar i ha estat poca estona a dins de la sala del Tribunal. El vicepresident de l’AMI, Jordi Gaseni, ha insistit a mostrar el suport de l’entitat que representa i ha recordat que “els alcaldes i alcaldesses sabem el que és aquesta guerra de símbols, ja que per aquest motiu i d’altres tenim 600 causes obertes” i en molts casos s’han vist obligats a declarar davant dels jutjats. Per últim, també ha afegit que “tots hem de lluitar junts per fer-nos més forts i tenir una veu potent que pugui lluitar contra aquestes accions de l’Estat que, malauradament, no s’aturen”.

Comparteix aquesta informació