L’AMI es reuneix amb el nou Secretariat Nacional de l’Assemblea

 

 

Aquest matí l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) han celebrat la primera reunió oficial des de l’elecció del nou Secretariat Nacional de l’Assemblea. Entremaltres temes s’ha parlat de la Diada 2020, sobretot tenint en compte que aquest any es farà de forma descentralitzada en 60 municipis diferents de Catalunya, donant així un major protagonisme al món local. Per part de l’AMI hi ha assistit el president, Josep M. Cervera, el vicepresident, Jordi Gaseni, i la coordinadora de l’entitat, Rosa M. Sanjaume, mentre que de l’Assemblea hi ha participat la presidenta, Elisenda Paluzie, el vicepresident, David Fernández, i el Coordinador de Comunicació, Adrià Alsina.

Un dels altres temes que ha centrat la trobada ha estat la proposta “d’espoli” dels romanents de tresoreria dels ajuntaments per part de l’Estat espanyol. En aquest sentit l’AMI ha mostrat el seu malestar, que ha estat compartit per l’ANC. La bona sintonia entre les dues entitats continua després d’anys treballant plegats amb un objectiu comú com és el de fer realitat la República Catalana.

Comparteix aquesta informació