L’AMI celebra Consell Directiu al Port de la Selva per tractar temes d’actualitat jurídica que afecten a l’entitat

 

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va celebrar ahir el Consell Directiu al Port de la Selva (Alt Empordà), on es van tractar diversos temes d’actualitat. Per una banda, es va informar sobre la Diada 2020, que es va presentar fa uns dies, i també es va passar compte de les accions realitzades durant la pandèmia de la Covid-19, com la seixantena d’entrevistes que es van fer a diversos alcaldes i alcaldesses de tot el país.

L’actualitat jurídica que afecta l’entitat, a causa de les darreres sentències judicials contra l’adhesió a l’AMI, van centrar bona part de la reunió. En aquest sentit, el president de l’entitat, Josep M. Cervera, va dir que “el que hem estat fent fins ara ha estat defensar-nos i el que tenim ganes de fer és passar a l’atac i qüestionar les actituds arbitràries de l’Estat espanyol amb el món independentista”. Cervera va dir que des de l’entitat es recorrerà a la via judicial per “assenyalar” amb les “seves eines” les vulneracions de drets cap al món local.

Comparteix aquesta informació