Alcaldes i regidors acompanyen el president Torra al TSJC on se’l jutja per desobediència

Aquest matí diversos alcaldes i regidors han volgut acompanyar el president de la Generalitat, Quim Torra, fins al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) on se’l jutja per desobediència per no haver retirat els llaços grocs de la façana durant la campanya electoral del passat mes d’abril. El president de l’AMI, Josep Maria Cevera, també ha volgut estar al costat de Quim Torra dient que “és molt trist que qui decideixi qui ha de ser el president de Catalunya o quan hi ha d’haver eleccions i quan no, sigui la justícia i no la política”. Cervera ha exigit que “es deixin de vulnerar drets i s’aturi la repressió”.

Torra ha arribat davant del TSJC acompanyat de tot el Govern català, de les entitats socials com Òmnium Cultural i l’Assemblea, així com per centenars de ciutadans.

Comparteix aquesta informació