L’AMI I l’ACM CONVOQUEN ELS ALCALDES PER ENTREGAR AL PRESIDENT TORRA LES MOCIONS DE REBUIG A LA SENTÈNCIA DEL TRIBUNAL SUPREM

El president de la Generalitat, Quim Torra, rebrà aquest dissabte, 26 d’octubre, al Palau de la Generalitat els alcaldes dels ajuntaments catalans que han aprovat la moció de resposta a la sentència del Tribunal Suprem per demanar l’amnistia per als presos polítics i en defensa del dret d’autodeterminació proposada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) a tots els seus municipis adherits.

L’acte tindrà lloc a les 11.00 hores, a la Galeria Gòtica del Palau. Els alcaldes lliuraran a la Generalitat les mocions aprovades al seu consistori al llarg d’aquests últims dies. Un total de 814 dels 947 ajuntaments catalans han aprovat el text.

Durant l’acte hi haurà intervencions institucionals de diferents representants del món local; del president de l’AMI, Josep Maria Cervera; del president de l’ACM, Lluís Soler; del vicepresident del Govern, Pere Aragonès; i del president de la Generalitat, Quim Torra, que serà l’encarregat de cloure l’acte. També hi assistiran tots els membres del Govern i les quatre diputacions catalanes, entre altres.

Comparteix aquesta informació