La nova executiva de l’AMI es reuneix amb el president de la Generalitat, Quim Torra

El nou comitè executiu de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) s’ha reunit avui al matí amb el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra, la consellera de Presidència, Meritxell Budó, i el secretari d’Administracions Locals i de Relacions amb l’Aran, Miquel Àngel Escobar. Entre altres coses, l’entitat municipalista ha volgut transmetre al president el seu compromís amb la República Catalana i que està a la disposició de les institucions per fer aquest camí.

La delegació de l’AMI, encapçalada pel seu president, Josep M. Cervera, ha explicat també les accions que s’estan preparant des de l’entitat com a resposta a la sentència dels presos polítics que es preveu que es faci pública en els pròxims dies.

Comparteix aquesta informació