El món local participa en les Marxes per la Llibertat i la manifestació de Barcelona

Ahir divendres 18 d’octubre Catalunya va tornar a viu una jornada independentista per recordar, on milers de persones van mostrar el seu rebuig a la sentència del TS que ha condemnat als líders polítics i socials catalans a un total de 100 anys de presó. Centenars d’alcaldes van participar en les diferents Marxes per la Llibertat que van sortir des de diversos punts de Catalunya i que van desembocar a Barcelona, on es va celebrar una multitudinària manifestació.

El president de l’AMI va participar des del matí a la Marxa per la Llibertat de Girona, des de Badalona, formant part de la capçalera de la mobilització, així com en la manifestació de Barcelona a la tarda, organitzada per diversos sindicats. Segons Cervera, “quan un Estat vulnera drets, també vulnera els laborals, per això l’AMI s’ha volgut sumar a la vaga”. Cervera també va recordar que es continuarà treballant per la independència “perquè és la millor manera de garantir tots els drets, també els laborals, als nostres veïns i veïnes”.

Comparteix aquesta informació