L’AMI participa a Lisboa a la manifestació dels 45 anys de la Revolució dels Clavells reclamant el dret a l’autodeterminació

Ahir 25 d’abril l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va participar a Lisboa a la manifestació dels 45 anys de la Revolució dels Clavells, on va defensar el dret a l’autodeterminació del poble català. L’AMI, que va estar representada per la tresorera de l’entitat, Rosa Vestit, hi va participar conjuntament amb representants d’Òmnium Cultural, l’ANC, ADIC i de diferents partits polítics.

Durant la manifestació, que va començar a 2/4 de 4 de la tarda, també es va reclamar la llibertat dels presos i preses polítics catalans. L’activitat es va traslladar després a l’Associació Recreio Artístico, on s’hi va fer una tertúlia-debat entre diferents personalitats polítiques i socials portuguesos i catalans. La representant de l’AMI, Rosa Vestit, va explicar que “si prop de 800 ajuntaments de Catalunya són membres de l’AMI, és perquè el poble ho demana”. També va reclamar que “el poble ha de poder decidir, tenim el dret a l’autodeterminació, el dret a la llibertat” i va afegir que “aquí a Lisboa la gent quan ha vist la nostra pancarta ens ha aplaudit i ens ha respectat. Això ens dóna molta energia”.

Comparteix aquesta informació