L’AMI CELEBRA ELS 40 ANYS DE LES PRIMERES ELECCIONS MUNICIPALS EN EL DARRER CONSELL DIRECTIU

Avui dia 3 d’abril fa 40 anys de les primeres eleccions municipals democràtiques després de la dictadura franquista. L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha recordat aquesta efemèride aquest matí des de Sant Pol de Mar (Maresme), municipi on s’hi ha celebrat la darrera reunió ordinària del Consell Directiu de l’entitat, abans de les eleccions municipals previstes el maig d’aquest mateix any.

En la trobada, que també ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, els batlles han volgut refermar la convicció que el món municipal és l’eina més valuosa per la defensa dels drets més fonamentals dels veïns i veïnes dels seus pobles i ciutats.

Pel que fa a l’ordre del dia de la reunió, entre altres coses s’ha aprovat l’Informe de Gestió del 2018 i s’ha informat als alcaldes de l’actualitat judicial que els afecta, entre altres coses.

Comparteix aquesta informació