L’AMI PARTICIPA A LA PRESENTACIÓ DEL CONSELL DE LA REPÚBLICA A BRUSSEL·LES

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha participat avui en l’acte de presentació del Consell per la República, que s’ha fet al Teatre KVS de Brussel·les. El president de l’entitat, Josep M. Cervera, i alcaldes i alcaldesses han estat els encarregats de representar el món local. Segons s’ha explicat durant l’acte, el funcionament del Consell per la República estarà constituït per representants civils de la societat, polítics electes, així com ciutadans que viuen a l’estranger, per tal de representar la voluntat republicana.

L’acte ha comptat amb els discursos de presentació de Clara Ponsatí, Toni Comín, Lluís Puig, Quim Torra i Carles Puigdemont, que s’ha emportat una gran ovació després de demanar unitat. També ha actuat Lluís Llach i el raper Valtonyc. El president de l’AMI, Josep Maria Cervera ha assegurat que “el municipalisme hem estat des del primer dia al costat del Parlament, del Govern i, sobretot dels nostres veïns i entitats. Ara estarem al costat del Consell per la República. El president a l’exili, Carles Puigdemont, ha dit que el Consell “és un espai lliure. Hi cap tothom. I anirà fins allà on no puguin arribar les nostres institucions, parlant de la República Catalana”. Per la seva banda, el president de la Generalitat, Quim Torra, que per Catalunya i els catalans “ja no hi ha marxa enrere i estem disposats a tot”.

Comparteix aquesta informació