Un any de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart a la presó

Aquest dimarts 16 d’octubre va fer un any que el president d’Òmnium Cultural (ÒC), Jordi Cuixart, i l’expresident de l’Assemblea (ANC), Jordi Sánchez, estan tancats a la presó de forma injusta i acusats d’una violència que no va existir mai. Barcelona va acollir el vespre una concentració a la plaça Catalunya, per demanar de nou el seu alliberament immediat, on hi va participar l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), representada per la vicepresidenta de l’entitat, l’alcaldessa de Begues, Mercè Esteve, i altres alcaldes i regidors d’arreu de Catalunya.

També es van fer concentracions a les places de diversos municipis i a les presons on estan tancats els presos polítics catalans. El president de l’AMI, Josep M. Cervera, va voler fer un reconeixement a la dignitat de Sánchez i Cuixart per tot aquest any que porten tancats a la presó i va assegurar que “des de l’AMI ens refermem en el nostre compromís per la seva llibertat i la de la resta de presos polítics i exiliats del nostre país”.

Comparteix aquesta informació