L’AMI participa en un acte contra la repressió de l’1-O davant el CAP Guinardó de Barcelona

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, ha estat present aquest migdia a l’acte que s’ha fet davant el CAP Guinardó de Barcelona, per rememorar l’1 d’octubre i la repressió que es va patir. Cervera, que representava el món local sobiranista, hi ha participat conjuntament amb diverses entitats i associacions de diferents àmbits i també personalitats polítiques del país com el president de la Generalitat, Quim Torra, el vicepresident del Govern i conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau i el president del Parlament, Roger Torrent. L’acte tenia com a lema “per la convivència, la democràcia i la llibertat” i ha estat organitzat per Lafede.cat.

Comparteix aquesta informació