L’AMI ASSISTEIX A WATERLOO A LA REUNIÓ PER CONCRETAR EL CONSELL DE LA REPÚBLICA


El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep Maria Cervera Pinart, i la vicepresidenta de l’entitat, Annabel Moreno, han participat avui dilluns 22 d’octubre a Waterloo a la reunió convocada pels presidents Quim Torra i Carles Puigdemont. En aquesta trobada també hi han assistit alguns consellers a l’exili, entitats sobiranistes, i representants d’alguns partits polítics catalans, amb l’objectiu comú de concretar el Consell de la República.

Segons s’ha informat, la presentació del Consell de la República serà el pròxim 30 d’octubre, tres dies després del primer aniversari de la declaració d’independència, i es farà a Barcelona, concretament al saló Sant Jordi del Palau de la Generalitat. Aquest Consell és considerat com un dels instruments imprescindibles per poder desplegar la República, i serà el conseller a l’exili Toni Comín l’encarregat de gestionar-lo.

Comparteix aquesta informació