GRAN RESPOSTA DELS AJUNTAMENTS CATALANS A LA CAMPANYA PER COMMEMORAR L’1-O, “REPUBLIQUEM”

Súria

La gran majoria dels 786 ajuntaments catalans associats a l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ja llueixen la lona de la campanya Republiquem, impulsada per l’entitat municipalista. La iniciativa feia una crida als alcaldes i alcaldesses a penjar-la avui dia 1 d’octubre a les 9 del matí, com a homenatge a l’hora que es van obrir els col·legis electorals, ara fa un any, per poder votar en el Referèndum. Els alcaldes i regidors també han llegit un manifest que porta per nom el Compromís amb la República Catalana, amb una clara mostra de fer palès que el seu compromís amb el resultat i el mandat que va sortir de les urnes continua igual de ferm.

La campanya Republiquem, amb el verb conjugat en primera persona del plural (tots nosaltres), pretén visualitzar que entre tots s’està fent la República Catalana i està pensat com a un verb que suma i que vol compartir un projecte.

El compromís amb la República Catalana que han llegit els alcaldes i els regidors es basa en onze punts que volen verbalitzar el compromís del món local amb Catalunya; amb el municipalisme; amb els valors democràtics; amb la pau; amb el diàleg; amb les llibertats individuals i els drets fonamentals; amb totes les persones anònimes que van fer possible l’1 d’octubre; amb els resultats del Referèndum; amb els nostres presos polítics i exiliats; amb els alcaldes i altres persones investigades; i evidentment amb la República Catalana.

GALERIA D’IMATGES

Comparteix aquesta informació