El president de l’AMI visita els presos polítics a Lledoners


El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, va visitar divendres passat els presos polítics catalans empresonats en el centre de Lledoners. Concretament es va poder reunir amb Jordi Cuixart i Jordi Sánchez i també amb Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn. Durant la trobada, Cervera va refermar el compromís del món local, a qui representa, en mantenir-se ferms per la lluita per la República Catalana. A la sortida de la visita, el president de l’entitat sobiranista va voler destacar “la fortalesa i compromís que mantenen amb tot el que sempre han defensat”. Per últim va fer una crida “als que estem a fora, en llibertat, per mantenir-nos ferms al mandat que vam aconseguir l’1-O i treballar junts per la República Catalana”.

Comparteix aquesta informació