L’AMI participa a les marxes per la llibertat per exigir l’alliberament dels presos polítics

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va ser present ahir 4 de juliol a les Marxes per la Llibertat que es van fer a Lledoners, centre penitenciari on van ingressar Oriol Junqueras, Raul Romeva, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, i al Puig de les Basses, presó on van arribar l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, i Dolors Bassa. El president de l’entitat municipalista, Josep M. Cervera, va ser a Figueres on va dir que els presos polítics “continuen essent ostatges d’una justícia arbitrària que segresta els nostres líders socials i polítics i que espolia a les seves famílies”. Cervera va assegurar amb contundència que “no ens aturarem fins a tenir-los tots a casa, tant els presos com els exiliats”. A banda del president, molts alcaldes, sobretot de l’Empordà, van participar en la marxa.

A Lledoners, l’AMI també va estar representada per molts alcaldes i alcaldesses sobiranistes i per la vicepresidenta, Montserrat Fornells, que va dir que “els ajuntaments de Catalunya estarem al costat dels presos i de les seves famílies per lluitar i treballar perquè puguin tornar a casa seva amb llibertat”.

Comparteix aquesta informació