Més de 80 alcaldes de la Catalunya Nord signen un manifest que denuncia la violació de les llibertats de Catalunya

Un total de 86 alcaldes de la Catalunya Nord, de diferents partits polítics, han fet un acte avui dimecres 20 de juny a la Torre de Bisbe (Latour-Bas-Elne), on han denunciat de forma contundent la violació de les llibertats fonamentals a Catalunya i la repressió. En aquest acte, on hi ha assistit el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, han deixat clar que no es tractava de posicionar-se a favor ni en contra de la independència, si no de denunciar la retallada de drets fonamentals que està patint Catalunya. També han criticat i qualificat “d’injustificable” que França, calli. Els 86 alcaldes, que han redactat un manifest i l’han signat, tenen previst entregar-lo al president de la República, Emmanuel Macron, i també ho faran arribar a tots els diputats i senadors. D’altra banda, han anunciat que a finals de juliol es farà un acte a Prats de Molló per entregar de forma oficial aquest document als seus homòlegs catalans, on hi participarà l’AMI i l’ACM.

Comparteix aquesta informació