L’AMI es posa a disposició del nou president de la Generalitat, Quim Torra

Quim Torra ha estat proclamat avui dilluns 14 de maig de 2018 al migdia 131è president de la Generalitat amb els vots favorables de Junts per Catalunya, ERC i les abstencions dels quatre diputats de la CUP. El món municipal hi ha estat representat pel president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, que ha seguit el ple de la investidura des de l’hemicicle. En els pròxims dies Torra prendrà possessió i constituirà el nou govern per iniciar el nou mandat.

Cervera també va estar present al ple de dissabte on Torra no va poder ser proclamat president perquè no va aconseguir la majoria absoluta dels vots necessaris per ser-ho. Aquest dilluns ho ha pogut ser gràcies a la majoria simple. El president de l’AMI ha volgut felicitar a Torra de qui ha dit que era “un bon amic i qui té un compromís irrenunciable amb la República Catalana”. Cervera ha aprofitat per posar-se a la seva disposició com a president de l’AMI i també a la del Govern que es constituirà, “amb l’objectiu de continuar caminant cap a la plena llibertat del nostre país sense oblidar la llibertat de tota la gent que tenim a l’exili i a la presó”.

Comparteix aquesta informació