Els presidents de l’AMI i l’ANC fan la seva primera trobada oficial

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, s’ha reunit avui dimecres 18 d’abril amb la nova presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), Elisenda Paluzie, en la que ha sigut la primera trobada oficial després que fossin escollits per les respectives assemblees generals. Entre altres coses, els líders de les dues entitats han exposat les línies de treball de cada entitat i han acordat continuar col·laborant en projectes i actes conjunts per tirar endavant el nou país que es vol construir i per l’alliberament dels presos polítics catalans. També han debatut sobre altres temes de l’actualitat política catalana. Per part de l’ANC, a la reunió també hi han assistit Josep Cruanyes i David Minoves.

Comparteix aquesta informació