El president de l’AMI es reuneix amb el portaveu d’Òmnium per continuar treballant junts

El president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Josep M. Cervera, i el vicepresident i portaveu d’Òmnium Cultural (ÒC), Marcel Mauri, han celebrat avui dilluns 9 d’abril la seva primera reunió oficial a Barcelona, a la seu d’Òmnium, on han parlat de diferents temes que afecten el país. La intenció de les dues entitats és la de continuar col·laborant com han fet fins ara i lluitar conjuntament per la democràcia i llibertat dels catalans, i treballar per l’alliberament dels presos polítics catalans. D’altra banda, l’AMI ha confirmat la seva presència i suport a la manifestació que es farà aquest diumenge 15 d’abril a Barcelona, organitzada per la plataforma Espai Democràcia i Convivència, que integren entitats, sindicats i organitzacions de la societat civil catalana. Des de l’AMI es fa una crida al món municipal a participar-hi.

Comparteix aquesta informació