EL MÓN LOCAL DEMANA FER UN FRONT COMÚ PER DEFENSAR ELS DRETS I LES LLIBERTATS DELS CATALANS

Les executives de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) encapçalats pels seus presidents, Josep M. Cervera i David Saldoni, s’han reunit aquesta tarda amb el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, per posar-se a disposició de la institució del país i per reclamar un front comú per defensar els drets i les llibertats dels catalans.

Després de la reunió, el president de l’AMI, Josep M. Cervera, ha explicat que les dues entitats municipalistes han exposat a Torrent el Pla Actuem -que les executives van presentar conjuntament la setmana passada- “on preveiem una sèrie d’accions que tenen un bon encaix en aquest front comú que demana el president del Parlament”. Cervera ha afegit que “la defensa dels drets socials i polítics està a l’ADN del món municipal”.

Per la seva banda, el president de l’ACM, David Saldoni, ha manifestat que “tots els ajuntaments tenim un paper molt important com és el d’explicar la veritat de què va passar l’1 d’octubre i també el què està passant aquests dies al nostre país”. En aquest sentit, ha dit que “el món local ha de poder-ho explicar ben alt i clar a Catalunya, a l’Estat espanyol i també a Europa”.

La comitiva de l’AMI estava formada pel seu president, Josep M. Cervera, els vicepresidents Annabel Moreno, Eudald Calvo, Mercè Esteve, Montse Fornells, Josep M. Corominas, Andreu Francisco. El secretari Joan Rabasseda i la tresorera Rosa Vestit. Per la seva banda, la de l’ACM ha estat encapçalada pel president David Saldoni i ha comptat amb la presència dels vicepresidents Estefania Rufach, Fermí Santamaria i Josep M. Caparrós, Albert Batalla i el secretari general de l’ACM, Marc Pifarré.

Comparteix aquesta informació