Milers de persones surten al carrer per demanar la llibertat dels polítics presos

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha estat avui divendres 23 de març al Tribunal Suprem de Madrid, representada pel seu president, Josep M. Cervera i alcaldes de diverses poblacions, per donar suport als dirigents polítics catalans Raúl Romeva, Dolors Bassa, Jordi Turull, Josep Rull, Carme Forcadell i Marta Rovira, que ha marxat a l’exili. Els sis polítics havien estat citats pel jutgePablo Llarena per comunicar-los l’orde de processament en la macrocausa del procés. Després que el jutge Llarena hagi decretat presó provisional sense fiança per tots els dirigents l’AMI, conjuntament amb l’ACM, han convocat a tothom davant dels ajuntaments de tot el país, on milers de persones hi han acudit per mostrar el seu rebuig absolut a les decisions judicials espanyoles. Els representants municipals han llegit un manifest conjunt de l’AMI, l’ACM i les entitats sobiranistes Òmnium Cultural (ÒC) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

El president de l’AMI ha condemnat la decisió judicial i s’ha solidaritzat amb tots els afectats. “Junts vam començar això i junts ho hem de continuar amb els principis de democràcia i llibertat” ha assegurat Cervera.

 

Comparteix aquesta informació