L’AMI PARTICIPA A LA MARXA PER DEMANAR A ALEMANYA QUE NO EXTRADEIXI PUIGDEMONT

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) va participar ahir diumenge 25 de març a la marxa, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), juntament amb altres entitats sobiranistes, amb l’objectiu de demanar a Alemanya que no extradeixi Carles Puigdemont, després que fos detingut ahir al matí al país germànic. La vicepresidenta primera de l’AMI i alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, va ser a la capçalera de la marxa que va fer el recorregut que hi ha entre la seu de la comissió europea i el consultat alemany. Posteriorment, Moreno va llegir una part del manifest unitari de les entitats conjuntament amb altres personalitats. L’AMI també va estar representada pels vicepresidents Andreu Francisco, alcalde d’Alella, Mercè Esteve, alcaldessa de Begues, i altres alcaldes de l’executiva com el d’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni.

Comparteix aquesta informació