L’AMI condemna l’empresonament del Govern perquè enterra definitivament la democràcia a l’Estat espanyol

L’Associació de Municipis per la Independència (AMI) denúncia les greus vulneracions dels drets fonamentals per part de la justícia espanyola i mostra consternació per l’ordre de l’Audiència Nacional d’empresonar el vicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras i 7 consellers. Des de Madrid on una delegació de l’AMI ha donat suport al Govern i a la mesa del Parlament, la presidenta, Neus Lloveras, mostrava la seva indignació per una decisió que «enterra definitivament la democràcia» a l’Estat espanyol i apel·lava a Europa a prestar atenció en el conflicte que ha portat a presó a un govern escollit democràticament mentre la Unió Europea «mira a una altra banda». Tot i això, Lloveras demanava «serenor» per respondre amb intel·ligència aquest nou atac a la democràcia i Catalunya. L’executiva de l’AMI i l’Associació Catalana de Municipis (ACM) es reuneixen conjuntament aquest divendres de manera extraordinària a Barcelona.

Comparteix aquesta informació