Els carrers i les places es tornen a omplir per exigir la llibertat dels presos

Milers de persones s’han concentrat aquest dijous 2 de novembre davant del Parlament de Catalunya i davant dels ajuntaments de les principals ciutats del país per rebutjar l’empresonament del Govern de Catalunya. Tot i la rapidesa amb què s’ha fet la convocatòria de Crida per la Democràcia, centenars de milers de persones s’han concentrat per denunciar aquest nou atac a la democràcia i per exigir l’alliberament dels presos polítics. Un dels punts més concorreguts ha estat davant del Parlament de Catalunya, seu de la sobirania del poble, on els actors Joel Joan i Carme Sansa han llegit un manifest on es demana sortir al carrer «ferms, tranquils, pacífics però absolutament tossuts i determinats» per exigir la llibertat dels presos polítics, per recuperar «les llibertats que representen les nostres institucions robades» i «la llibertat inalienable dels catalans a decidir el seu futur».

Comparteix aquesta informació